Categorie: Cryptocurrencies

Portefeuille diversificatie: leer hoe je cryptocurrencies in jouw beleggingen kunt opnemen

cryptocurrency investeringDiversificatie is een techniek die door alle succesvolle beleggers wordt gebruikt. In de praktijk bestaat het uit het samenstellen van een portefeuille van activa die gekoppeld zijn aan verschillende indexen. Op die manier is het mogelijk risico’s te beperken en op middellange en lange termijn positieve resultaten te boeken op het gebied van winstgevendheid.

Als een activum in waarde daalt, zult je dus andere posities hebben die jouw verliezen en winsten weer in evenwicht zullen brengen. In die zin maakt het opnemen van cryptocurrencies in jouw beleggingen deel uit van een gezonde en winstgevende strategie op lange termijn.

Een van de grootste voordelen van portefeuille diversificatie is het benutten van kansen in meerdere markten. Zodra je bereid bent nieuwe soorten beleggingen te kennen en te begrijpen om ze aan jouw portefeuille toe te voegen, wordt het verkennen en vinden van goede kansen een onmisbare taak om een beleggingsportefeuille op te bouwen. Lees verder “Portefeuille diversificatie: leer hoe je cryptocurrencies in jouw beleggingen kunt opnemen”